Bitterzoet

Ik lig weer eens naar het plafond te staren. Naast mij klinkt gesnurk en ik kan het werkelijk niet uitstaan. Niet heel zachtjes por ik in zijn zij. Hij gaat iets verliggen, maar snurkt gewoon verder. Sukkel, denk ik bij mijzelf. Een kussen over zijn hoofd zou het gesnurk wel doen stoppen. Hoe aanlokkelijk deze gedachte ook is, dat kan ik uiteraard niet maken. Het is niet alleen het gesnurk wat mij irriteert. Gewoon zijn hele doen en laten van de laatste paar dagen vind ik ronduit vervelend en ik begrijp het ook niet.
We leerden elkaar kennen als collega’s. I know, heel cliché allemaal. Een woensdagmiddagborrel hier, een vergadering daar. Een telefonisch gesprek om een casus te bespreken. De eerst zo werkgerelateerde gesprekken gingen langzaam over in persoonlijke interesse. Voor ik het wist zat ik met hem in een restaurant te babbelen over mijn toekomstplannen. Hij reageerde hier een beetje lauwtjes op en ik denk dat daar mijn irritatie op is komen zetten. Maar enfin, leuke vent, goed lichaam, we geven het een kans. Dezelfde avond lag hij bij mij in bed en hebben we gruwelijk lekkere sex gehad. Die valt op andere vlakken nog wel te kneden dacht ik bij mijzelf.
We zijn nu 3 maanden verder en van die gruwelijk lekkere sex is geen sprake meer geweest. Lag het aan mij? Was ik niet goed genoeg? Er kan nog net een kusje op de wang vanaf als hij de deur uitgaat om naar het werk te vertrekken. Uiteraard heb ik dit met hem besproken. Wat zijn wij? Wat willen wij? Wat wil jij? Ik wil namelijk meer van jou! Noem me een oude romantische ziel, maar toen hij zei dat liefde langer blijft als je het langzaam opbouwt smolt ik ter plekke. Ik weet nog dat ik dacht dat ik bofte dat ik een man aan de haak had geslagen met ouderwetse normen en waarden en niet één die puur en alleen voor de sex gaat en waar voor de rest geen diepgang in zit. Ik kan je nu vertellen: Ik wil sex! Ik wil uit elkaar getrokken worden! Ik wil de volgende dag moeite hebben met lopen, met zitten. Ik wil gewoon een lul diep in mij voelen stoten als blijk van geile lust. Nou, dat kan ik bij hem dus wel vergeten.
Het gesnurk naast mij wordt harder. ,Ah zak erin jij!’ Ik sta op en ga een kop thee zetten. Terwijl ik naar buiten kijk en in mijn thee blaas, ga ik al mijn gangen na. Ik heb aangegeven dat ik graag meer intieme momenten wil. Ik heb mij aangeboden aan hem. Ik heb met mijn nieuwe lingerie door het huis lopen dartelen. Ik heb zelfs half gesmeekt of ik hem alsjeblieft mocht pijpen! Blijkbaar moet ik een andere tactiek kiezen. Wat kan ik doen? Zou jaloezie werken? Als ik voor zijn neus een random andere vent begint te zoenen, zou hij jaloers en beschermend worden? Neh, daar is hij denk ik het type niet voor. Ik zou in zijn bijzijn mijn favoriete speeltje erbij kunnen pakken en mijzelf kunnen gaan verwennen. Daar wordt iedere vent toch opgewonden van? Ok, dat is zeker een optie. Die gaat op het prikbord. Ik zou uiteraard vreemd kunnen gaan, maar dat verandert niets aan de situatie hier met hem. En als laatste kan ik het ook afkappen en op zoek gaan naar een leuke vent die wel sex met mij wilt.
Mijn thee is bijna op, maar ik ben nog niet moe. Ik ga achter mijn laptop zitten en klik op het interneticoontje. Ik surf wat nutteloos rond en ga van site naar site naar site. En dan verstar ik. Voor mij op het beeldscherm zie ik hem, mijn scharrel, mijn fling, mijn irritante snurker. Met aan zijn arm een bloedmooie vrouw. Lachend kijken ze in de camera. Het zou zijn zus kunnen zijn denk ik nog ergens deze situatie ontkennend. Maar de tekst onder de foto is alleszeggend: Het gelukkige bruidspaar.
Van woede gooi ik de laptop dicht. Die vieze vuile hufter heeft tegen mij gelogen! En niet alleen tegen mij, ook tegen zijn eigen vrouw! Mijn eerste instinct is om alsnog dat kussen op zijn hoofd te duwen! Maar nee, ik moet dit slimmer aanpakken. Ik wil niet de bitch van het verhaal zijn die hem heeft verleid en dat hij lekker terug gaat naar vrouwlief die hem met open armen ontvangt. Nee, dit spelletje gaan we anders spelen. Ik begin langzaam te grinniken als er langzaam een plan in mijn hoofd zich aandient. Tevreden loop ik terug naar de slaapkamer en ga naast hem liggen. Het gesnurk is gestopt. Ik sluit mijn ogen en val in een heerlijk diepe slaap.
De volgende ochtend staan we beiden tegelijk op. Ieder doet zijn ding as usual en zodra hij vertrekt geeft hij mij weer een kus op de wang en wenst mij een fijne dag. Zodra de deur in het slot valt, verdwijnt de glimlach van mijn gezicht. Werk aan de winkel!
Ik struin de pagina van vannacht af, vind de fotograaf die het huwelijk heeft vast gelegd en bel hem op. ,Goedemorgen, u spreek met Mevrouw van Dongen. Ik vroeg mij af of ik nog wat foto’s kon nabestellen? Dit is mogelijk? Superfijn. Had u mijn adres nog? Ja, inderdaad, Kerkstraat 223. Hartelijk dank voor uw tijd.’ Ik gris mijn sleutels van het haakje naast de deur en ga op weg. Eenmaal aangekomen bij het adres begin ik te twijfelen. Was dit nu wel zo’n goed idee? Ik geef mijzelf een figuurlijke schop onder mijn kont en bel aan. Zijn mooie vrouw doet open en kijkt mij vragend aan. ,Goedemorgen, ik heb denk ik vervelend nieuws over uw man. Is het ok als ik binnenkom en u wat laat zien?’ Tien minuten later is de bloedmooie vrouw verandert in ware kenau! Er komt nog net geen rook uit haar neusgaten van woede. ,Verdomme! Ik wist het. Ik wist dat hij zich niet zou beteren. Ik ben zo klaar met hem! Sorry meid, maar je bent niet het eerste geval waar ik achter kom.’ Nog zo’n twee uur zit ik bij haar aan de keukentafel. Ze vraagt me de oren van mijn kop. Hoe lang het al gaande is? Met welk zielig verhaal hij mij heeft veroverd? Op welke dagen zien we elkaar? Dan vertel ik haar mijn plan wat mij vannacht binnen schoot. Als ik klaar ben met vertellen, staat ze op, loopt naar de buffetkast, pakt twee wijnglazen en een fles witte Chardonay, schenkt ze in en zegt: ,Let’s get this bastard.’

Twee maanden later lopen Sonja en ik door het winkelcentrum. In deze maanden is er veel gebeurd. Sonja en ik bleken een onwijs leuke klik te hebben en je kan zeggen dat we een leuke vriendschap hebben opgebouwd. Van Mark hebben we niets meer gehoord. Die is met de Noorderzon naar het buitenland vertrokken. De reden? Er bleken seksueel getinte filmpjes van hem te zijn verspreid naar het werk, zijn ouders en vrienden. Ook bleken deze filmpjes veel aanspraak te hebben op verschillende media zoals een Pornhub. Er zijn zelfs screenshots uit diverse filmpjes genomen en gebruikt in pornobladen, sexclubs en als reclamemateriaal voor SOA’s.
Wat er op de filmpjes stond? Laten we het erop houden dat Mark graag attributen in zijn plasbuis stopte. Van potloden tot winterpenen, je kan het zo gek niet bedenken.
Wraak is bitterzoet!

dit verhaal berust niet op werkelijkheid. Daarnaast moedig ik zulke wraakacties niet aan! Dit is een fictief verhaal, een uiting van creativiteit.

Plaats een reactie